Smidiga sätt att få fram detaljerade företagsuppgifter

Det finns flera sätt att gå till väga för att hitta detaljerade företagsuppgifter online. En sajt att vända sig till kan vara Ratsit. Även Guldbolag.se är en sajt anpassad för ändamålet. I flera fall är det också möjligt att hitta en aktuell årsredovisning för företaget i fråga via en sökmotor. Det brukar gå att beställa hem årsredovisningar om en fysisk källa föredras. Här nedan kan du läsa mer om Guldbolag.se och Ratsit.

Om Guldbolag.se

Guldbolag.se är enligt egen utsago den perfekta hemsidan för att ta del av information om Sveriges alla bolag. Här finns kontaktuppgifter, nyckeltal, ekonomiska kontrolluppgifter med mera samlat och är gratis att hämta. En nackdel är givetvis om det är ett utländskt företag som du är intresserad av att fördjupa sig i då dessa inte är representerade på webbsidan. Guldbolag.se ägs av Valuation Företagsvärderingar.

Om Ratsit

Likt Guldbolag.se är Ratsit en samlingssida där information finns om bolag såväl som privatpersoner. Ratsit är inte nischade på bolagsinformation men det utesluter inte att informationen du söker finns att hämta där. Ratsit är det största registret i Sverige och används årligen av miljontals personer. Ratsits tjänster är gratis till en viss nivå men för att få mer omfattande träffar på sökningar krävs en mindre avgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *